Besparen op reiskosten

OpenSkies is al meer dan 25 jaar actief als zakenreiskantoor in de regio Amsterdam. De core business is bedrijven en zakenreizigers ondersteunen met de slimme inkoop van vliegtickets, hotels, autohuur, internationale treinen en groepsreizen. De focus ligt zowel op het besparen van reiskosten als het bieden van flexibiliteit door opties te nemen op vliegtuigstoelen. OpenSkies biedt een gebruikersvriendelijke website. Je kunt direct online vluchten boeken, of als je reis ingewikkeld is een e-mail sturen naar onze ervaren support desk. Het OpenSkies team neemt veel tijdrovende werkzaamheden uit handen om vluchten en hotels uit te zoeken. Natuurlijk bieden wij ook 24/7 ondersteuning in het geval van noodsituaties en calamiteiten – variërend van gemiste vluchten tot stakingen. Frequente reizigers en boekers profiteren van de reizigersprofielen die we in onze database opslaan om optimaal in te spelen op de wensen van onze relaties. Dit betekent dat alle reisgerelateerde informatie, van frequent flyer kaartnummers tot persoonlijke voorkeuren automatisch wordt gebruikt bij elke reisaanvraag. Dit bespaart kostbare tijd voor drukke office managers en zakenreizigers. De focus bij OpenSkies ligt volledig bij de klant en het bieden van persoonlijke aandacht en intensief contact. Om klantherkenning te bevorderen werken onze account managers met dezelfde klanten. OpenSkies heeft in de loop der jaren een klantenbestand opgebouwd met bedrijven door heel Nederland en ook vanuit het buitenland boeken veel zakenreizigers via onze website www.openskies.nl of het support team. Door de opkomst van online boeken, e-tickets en e-invoicing is dit geen enkel probleem.

Deskundig en betrouwbaar

OpenSkies is een zelfstandig IATA-kantoor. Dat betekent dat OpenSkies zelf direct tickets kan uitgeven, wijzigen en annuleren. Uiteraard voor de bekende airlines maar ook voor honderden andere luchtvaartmaatschappijen, inclusief low cost airlines. Omdat OpenSkies zelf IATA agent is kan veel sneller 24/7 worden gereageerd op last-minute boekingen, “change of plans” en schemawijzigingen.

Tevens is OpenSkies lid van ANVR, de belangenorganisatie in Nederland die zich bezig houdt met de bescherming van reizigersbelangen. Dat geeft zekerheid en vertrouwen om reizen door OpenSkies te laten regelen.

Graag geven wij support aan iedereen die het buitenland ziet als een avontuurlijke onderneming, zowel zakelijk als privé. Join us and fly the OpenSkies.

      OpenSkies

      WTC | Strawinskylaan 41      1077 XW Amsterdam

      Bert Verschoor