ebusinesstravel

e-Business Travel is een full service zakelijk reisbureau met een dienstenpakket dat zich met name richt op het midden- en kleinbedrijf. Klanten zijn vooral tevreden over onze flexibiliteit, prijs, onze persoonlijke aanpak en de uitstekende service. Naast business travel kunt u bij ons terecht voor marine travel, group- en VIP travel. Wij hebben kantoren in Oud-Beijerland, ‘s-Hertogenbosch en op Schiphol.

Ervaren medewerkers

De medewerkers van e-Business Travel zijn allemaal ervaren en kunnen uw zakenreis tot in de puntjes voor u organiseren.
Daarbij vinden we een persoonlijke aanpak belangrijk. Wij kennen onze opdrachtgevers en van medewerkers die regelmatig bij ons boeken, leggen we een profiel aan. We onthouden op welke plek iemand het liefst in een vliegtuig zit en zijn of haar dieetwensen. Zodoende hoeft u als travel manager niet steeds dezelfde informatie met ons te delen.
Doordat we onze klanten kennen, kunnen we bovendien actief meedenken en oplossingen aandragen. Voor ons uitdagend en fijn werken, voor u prettig delegeren. Wie aan zakelijk reizen denkt, denkt meteen aan vliegtickets. Maar er komt natuurlijk veel meer bij kijken dan de inkoop van gunstige tickets. Het zorgen voor perfecte aansluitingen, vervoer ter plaatse, al dan niet met een huurauto en natuurlijk de overnachtingen die nodig zijn. En dat is slechts standaard.
Vaak hebben onze opdrachtgevers met spoed een visum nodig, moeten verzekeringen worden afgesloten en heeft u als bedrijf specifieke betalingswensen. Dan is het belangrijk om één contact te hebben die alles voor u regelt. De medewerkers van e-Business Travel zijn ervaren en allround.

Partner van GLOBALSTAR Travel Management

Omdat e-Business Travel als enige Nederlandse zakenreisbureau partner is van GlobalStar Travel Management, kunt u profiteren van lokale tarieven wereldwijd. GlobalStar Travel Management is een internationaal zakenreisnetwerk van zo’n 85 zelfstandige reisagenten, actief in 74 landen. Deze reisagenten, waaronder wij, combineren hun lokale expertise en betrokkenheid in een organisatie die wereldwijd de beste reisoplossingen biedt.
Wij kunnen u en uw zakenrelaties hierdoor ook lokale tarieven bieden. Een ticket Shanghai-Amsterdam kan in Nederland immers een ander tarief hebben dan in Shanghai zelf. Bovendien weten onze GlobalStar partners meer over uw bestemming, waardoor zij uw zakenreis tot in de puntjes regelen. Stel, u organiseert een sales meeting in het buitenland waar sales managers uit verschillende landen bij aanwezig moeten zijn. U vertelt ons wie waar moet zijn en zorgt voor een inspirerende meeting. Wij zorgen, met onze GlobalStar partner voor de voordeligste vliegtickets, de beste accommodatie en alle vervoer ter plaatse.

24-uurs service

Waar u ook bent, u kunt ons altijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen. U krijgt dan geen callcenter aan de lijn, maar onze eigen ervaren medewerkers. Omdat dit nummer altijd doorgeschakeld staat naar de mobiele telefoons van onze medewerkers, kunt u geen bericht sturen.
Wilt u een zakenreis boeken? Dan bent u bij e-Business Travel aan het juiste adres.

Diensten

 • Zakenreizen
 • Marine Travel
 • Groepsreizen & Incentives
 • VIP Travel
 • Event planning
 • Hotelovernachtingen
 • Autohuur
 • Treintickets & ferry’s
 • Taxi’s en transfers
 • Visumaanvragen
 • Verzekeringen
 • Online Bookingtool
 • Check My Trip
 • 24 uurs dienst met eigen, vaste medewerkers

e-Business Travel B.V.

Hoofdkantoor
Scheepmakershaven 2
3261 KN Oud-Beijerland

Kantoor Schiphol
The Base A
Evert van de Beekstraat 1-20
1118 CL Schiphol

Kantoor ‘s-Hertogenbosch
Emmaplein 4c
5211 VW ‘s-Hertogenbosch

Cees Bas