ConsolidAir

ConsolidAir is de onafhankelijke consolidatiespecialist in Nederland. Wij richten ons op het leveren van oplossingen voor consolidating-, content- en reistechnologie voor ZRA’s (Zelfstandig Reisagenten), touroperators, zakelijke reisbureaus en online reisorganisaties. Zowel B2B, B2C als B2B2C. ConsolidAir is de bundeling van krachten van verschillende partijen met jarenlange ervaring in de consolidatie en reisbranche. Door middel van een volledig nieuw technologieplatform ondersteunen wij onze klanten in alle aspecten van het boekingsproces. Efficiënt, betrouwbaar en vooral transparant. 

Missie

De missie van CosolidAir is het ondersteunen van reisorganisaties om hen zo te laten groeien. Door gebruik te maken van intuïtieve boekingssystemen, met toegang tot een eigen content platform, verzekeren wij klanten van de best beschikbare en goedkoopste tarieven. Alles wordt ondersteund door een 24/7 service, bemand door onze eigen IATA specialisten. Wij zijn volledig onafhankelijk van leveranciers en geheel transparant in onze samenwerking. De klant staat bij ConsolidAir altijd centraal, ons team van ervaren medewerkers maakt hierbij het verschil. 

Producten en tarieven

Wij hebben toegang tot diverse GDS’en zoals Travelport en Amadeus. We hebben de beschikking over speciaal onderhandelde Tour Operator tarieven van een groot aantal airlines zoals KLM/Air France, Lufthansa group, IAG, AA, Etihad en vele andere. Tevens hebben wij toegang tot NDC tarieven, Low Cost Carrier tarieven, buitenlandse tarieven en Corporate netto tarieven van uw corporate klanten.  

Reistechnologie

ConsolidAir gebruikt het online reserveringssysteem CBF (ConsolidAir Best Fare, powered by Atriis). Dit is een intuïtief systeem, zeer gemakkelijk in gebruik met koppelingen naar o.a. GDS’en en Low Cost Carriers. Door een directe koppeling met diverse airlines is er ook toegang tot NDC tarieven. Wij beschikken over een ticketrobot die volledig no-touch boekingen garandeert, inclusief kwaliteitscontrole en over geautomatiseerde facturatie en dossier opbouw.   

Diensten

  • Printen van tickets voor non-IATA agenten
  • Ondersteuning/afhandeling van boekingen in GDS
  • Hotels, autohuur, trein en ferry
  • 24 uurs dienst
  • Managementinformatie rapportages
  • Technologische oplossingen
  • Levering en ondersteuning van boekingssystemen
  • Klachtenafhandeling met airlines (vouchers, refunds etc.)
  • Contracting 
  • Groepsreizen
consolid-air

ConsolidAir Nederland BV

Lage Mosten 49-63
4822 NK Breda

Erik van Markus