BTS Travel Group

BTS Travel Group bestaat uit drie onderdelen die elk op zich een bepaalde focus hebben binnen de reissector. BTS Travel Group dekt zo de hele lading van het aanbod binnen de reiswereld. Bezoek onze website via www.btstravel.be

BTS Corporate

Deze afdeling legt focus op service, technologie, snelheid van antwoord en 24/7 service voor zakenreizigers en bedrijven. Onze doelgroep zijn voornamelijk kleine en middelgrote ondernemingen.

Iedere klant heeft zijn/haar specifieke wensen en net daarom is een grote flexibiliteit van onze kant belangrijk. Bij een eerste gesprek analyseren wij in detail alle specifieke wensen en behoeftes van de klant en werken vervolgens een plan op maat uit, dat op de wensen en behoeftes van de klant aansluit.

Wij beschikken over de zeer performante software waarmee we u steeds het beste tarief kunnen aanbieden. Naast het scherpe aanbod vallen binnen ons dienstenpakket ook data mining, analyse en het contractmanagement bij tal van airlines en hotels.

Iedere klant krijg een dedicated team ter beschikking. Onze reisagenten zijn meertalig en er zijn mensen die hier al jaar en dag werken, daar zijn wij best fier op. Kennis terzake is belangrijk.

Degelijk accountmanagement hoort ook bij onze aanpak. Ons sales team neemt maandelijks contact met u op, zodat wij steeds proactief kunnen handelen. Moest er toch eens iets fout lopen, lossen wij het probleem snel op en mag u er van op aan dat wij onze verantwoordelijkheid opnemen. 24/7 service, Duty of care (nu meer dan ooit belangrijk) en travel policies verwerken is voor ons dagdagelijkse kost.

Kortom, zakenreizen van A tot Z: www.btsbusinesstravel.be/zakenreizen

BTS Incentives

Deze afdeling legt de focus op het organiseren van events en incentives in het buitenland. Wij hebben recent ook een inkomende dienst hier aan toegevoegd. www.inspiringbelgium.be is de plaats voor bedrijven die in België een kantooruitje, teambuilding, congres of klanten-evenement willen organiseren. Een incentive is een mooie manier om werknemers en klanten te motiveren en de loyaliteit naar uw bedrijf of merk te verhogen.

Ons dedicated team verkent constant de wereld, om zo de meest originele programma’s uit te werken. Wij doen dit voor ieder budget en voor elk deelnemersaantal – van multinational tot KMO. Ieder event moet tot in de kleinste details perfect gepland worden. Op maat, naar de specifieke wensen van de klant. Wij maken ons er dan ook hard voor dat wij niks minder dan perfectie afleveren. Met enige trots kunnen wij reeds tal van referenties voorleggen van klanten die al jaren met ons samenwerken. Benieuwd naar meer? Kijk op onze website www.btsincentives.be

BTS Travel Experts / Leisure

Deze afdeling focust zich enkel op privé reizen. Het personaliseren van iedere reis is onze passie. Wij willen begrijpen wat belangrijk is voor ieder van jullie en dit wensenpakket omzetten naar een voorstel op maat binnen uw budget. Wij willen u niet alleen maar doen dromen, maar deze (reis)dromen ook waarmaken!

Al onze zelfstandige reisagenten, ZRA’s zoals jullie deze noemen in Nederland, hebben veel kennis terzake, werken onderling samen om informatie te delen en beschikken over mooie deals in de hele wereld. Wij zijn tevens lid van Virtuoso, wat tal van voordelen geeft aan onze klanten zoals upgrades en mooiere kamers, preferred treatment etc. U kunt deze groep agenten terugvinden op www.Travel-experts.be

   BTS Travel

   Straatsburgdok Noordkaai 21/13
   (bij Metropolis)
   2030 Antwerpen, België

    

   Mickey Creyf