BESPAREN OP UW ZAKELIJKE REISKOSTEN MET KLM BLUEBIZ

Vliegen u en uw collega’s regelmatig naar het buitenland voor zaken? Meld uw bedrijf dan kosteloos aan voor BlueBiz en profiteer van de vele voordelen.

BLUEBIZ IN HET KORT

  • Gratis vluchten
  • Upgrades
  • Netwerkgelegenheden

ZO WERKT HET

Met BlueBiz ontvangt uw bedrijf voor elke zakenreis met KLM, Air France of deelnemende partners* waardevolle Blue Credits (1 Blue Credit is 1 euro waard). Deze kunt u verzilveren voor gratis tickets, upgrades en een wisselend assortiment van luxe artikelen in de BlueBiz webshop. Het enige wat u hoeft te doen, is uw BlueBiz-nummer in uw boekingen te vermelden – of vraag uw reisagent dit te doen. Verder biedt BlueBiz u diverse netwerkgelegenheden en seminars.

Kijk voor meer informatie op klm.nl/bluebiz.

NOG MEER VOORDEEL

  • Als u of één van uw collega’s binnen zes maanden na inschrijving een zakenvlucht maakt, ontvangt uw bedrijf een welkomstbonus van 50 Blue Credits.
  • Zijn u en uw collega’s Flying Blue-deelnemers? Dan levert een zakelijke vlucht dubbel voordeel op: Blue Credits voor de zaak en Flying Blue Miles voor de reiziger.

AANMELDEN?

Uw bedrijf aanmelden voor BlueBiz is heel eenvoudig en kost u niets. Vraag uw reisagent dat voor te doen, zij helpen u graag.