Denk je aan vrolijk gekleurde parasols, badhanddoeken en strandstoelen? Dan denk je natuurlijk aan Condor want “Condor is vacation, and vacations are striped”.
Vijf vrolijke gestreepte kleuren vormen de nieuwe livery van Condor. Dit nieuwe ontwerp werd eind 2022 gepresenteerd, samen met de levering van het nieuwste langeafstandsvliegtuig, de A330neo. Vanaf April 2024 telt de Condor vloot in totaal 18 nieuwe A330 neo’s.

Bestemmingen

Condor brengt je vanuit Frankfurt, met de A330neo, rechtstreeks naar 30+ verre bestemmingen in de USA, Canada, Dominicaanse Republiek, Cuba, Mexico, Azië, Afrika en diverse eilanden in de Indische Oceaan. Nieuwe bestemmingen dit jaar zijn Miami, San Antonio, Bangkok, Phuket en Cabo San Lucas.
Liever vanuit Amsterdam of Brussel vertrekken? Dat is geen probleem met een uitstekende feeder verbindingen van Lufthansa waarbij de passagier geen omkijken heeft naar de bagage aangezien deze op de eindbestemming wordt afgeleverd.

Classes aan boord van de A330neo

Aan boord van de A330neo kan gekozen worden uit Economy, Premium Economy en Business Class.

De Economy Class
Heeft een 2-4-2 configuratie en een Seat pitch van 79cm. Tijdens de vlucht kan je genieten van het Taste the World standard menu met een drankje en een uitgebreid entertainment assortiment

Premium Economy Class
Biedt aanzienlijk meer beenruimte, verstelbare voet- en rugleuningen en individueel verstelbare hoofdsteunen voor maximaal comfort.
Premium Economy-passagiers genieten van extra bagage vrijdom en het priority pakket is uiteraard inclusief in deze klasse. Een welkomstgeschenk, premium maaltijden, alcoholische dranken, dekens, een kussen en een koptelefoon helpen de vlucht zo comfortabel mogelijk te maken.

De Business Class
Biedt niet alleen volautomatische verstelbare stoelen met een lengte van 199 cm en een 6-voudig verstelbare hoofdsteun, maar ook een persoonlijk topmatras om op de stoel te plaatsen voor nog meer comfort.
Het eersteklas entertainment op monitoren in de stoel met 4K-resolutie en voedingspoorten bij elke stoel bieden alles wat klanten nodig hebben tijdens de vlucht. Business Class-passagiers genieten van ons Taste the World Gourmet Menu en een exclusieve drankenselectie.

Prime Seat

Op zoek naar de beste stoel in het vliegtuig? Dat zou de Prime Seat op de eerste rij van onze A330neo Business Class zijn.
De Prime Seat biedt nog meer ruimte met een groter bed en meer beenruimte. Gasten die met een reispartner vliegen, kunnen gebruik maken van de tegenoverliggende zitplaats, met een opklapbare tafel in het midden. Prime Seat-gasten kunnen ook genieten van ons uitgebreide entertainmentprogramma aan boord op 24-inch monitoren en krijgen gratis Wi-Fi-toegang

Korte- en middellange afstanden

Vanuit Düsseldorf zijn diverse korte- en middellange bestemmingen in Griekenland, Spanje, Portugal en Italië gemakkelijk bereikbaar. Vergeet ook niet bestemmingen zoals Hurghada, Agadir en Antalya.
Comfort, veiligheid en duurzaamheid staan bij Condor hoog in het vaandel en dat is één van de redenen waarom er vanaf 2024 maar liefst 41 gloednieuwe korte- en middellange afstandsvliegtuigen van de A320Xneo-familie aan de bestaande vloot toegevoegd worden.

Duurzaamheid

De nieuwste Airbus A330neo verbruikt iets meer dan 2 liter brandstof per passagier per 100km, dit is ruim onder het gemiddelde in de sector. Door de CO2-uitstoot op dezelfde routes met 20% te verlagen, verkleinen klanten hun ecologische voetafdruk. De Airbus A330neo is zelfs het eerste vliegtuig ter wereld dat al gecertificeerd is om de CO2-emissiereductiedoelstellingen van 2028 te halen. Ons nieuwe vliegtuig vliegt niet alleen zuinig en efficiënt, maar is ook stil: de geluidsoverlast op luchthavens is tot 60% verminderd. Vliegen is dus nog maar half zo luid als voorheen.