Aeroflot-russian-airlines

Aeroflot Russian Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Rusland en werd opgericht in 1923. Sinds 1953 vliegt Aeroflot zeer frequent tussen Nederland en Rusland.

ROUTENETWERK

Vanaf Amsterdam vliegt Aeroflot 3 x per dag naar de luchthaven Sheremetyevo in Moskou. Aeroflot bediend 131 bestemmingen in 50 landen (45 bestemmingen in Rusland). Aeroflot vliegt naar 13 bestemmingen in Azië met een korte overstaptijd van ongeveer 2 uur in Moskou. Een transitvisum is niet nodig.

Veiligheid en kwaliteit Aeroflot behoort momenteel tot de meeste veilige luchtvaartmaatschappijen ter wereld, Als IATA airline voldoet de maatschappij aan alle huidige kwaliteits- en veiligheidsnormen. Een uitmuntende on time performance is één van de speerpunten van de Russische maatschappij. In 2016 werd Aeroflot onderscheiden met 4 sterren door Skytrax.

VLOOT

Het uitstekende service-aanbod begint met één van de jongste vloten. In januari 2017 was de gemiddelde leeftijd van de toestellen 4 jaar oud. De vloot bestaat uit 190 vliegtuigen met moderne Airbus A320, A330, Boeing 737, Boeing 777 en Sukhoi Superjet 100 toestellen. Het interieur is ontworpen om de vlucht, hoe lang ook, tot een comfortabele reis te maken met ruime zitplaatsen, individuele verlichting en een state-of-the- art entertainmentsysteem. Ook aan duurzaamheid is gedacht met nieuwe, brandstofzuinige motoren.

ECONOMY CLASS

De economy class cabine is uitgerust met comfortabele stoelen met een gemiddelde beenruimte van 82CM. Op vluchten langer dan 4 uur is een entertainment systeem standaard. De bagage vrijdom bedraagt 1 stuk bagage van 23KG en 10KG handbagage. Maaltijden en drankjes zijn inclusief.

COMFORT CLASS

De tussenklasse van Aeroflot heet Comfort Class en is beschikbaar in de Boeing 777 die gebruikt wordt op langeafstandsvluchten vanaf Moskou. De afstand tussen de stoelen is 96,52 cm en de breedte van de Comfort Class stoelen is 49 cm. Om goed te kunnen rusten krijgt u een dekentje, kussen en een travelkit met o.a. slaapmasker en slippers de comfort class mag 10KG handbagage worden meegenomen en twee stuks bagage van 23 KG worden ingecheckt.

BUSINESS CLASS

Onze business class passagiers kunnen in alle comfort werken of rusten in onze comfortabele business class stoelen. Tijdens de vlucht, kunt u bijzonder goed relaxen in comfortabele stoelen en genieten van heerlijke gerechten bereid door Michelin sterren chefs. Uw stoel (full flat) in de Business Class cabine is voorzien van een uitklapbare tafel, een USB-poort, een aansluiting voor het opladen van uw computer en mobiele apparaten, en individuele verlichting, zodat niets u meer tegenhoud om zaken te doen terwijl je in de lucht bent. In de Business Class mag 15KG handbagage worden meegenomen en twee stuks bagage van 32KG worden ingecheckt.