Aer_Lingus_logo_rgb-1024x338

Vlieg met Aer Lingus naar Ierland en Noord Amerika

Aer Lingus vliegt vanaf Amsterdam tot 4 keer per dag naar/van Dublin en tot 2 keer per dag naar/van Cork. Vanaf Dublin zijn er directe vluchten naar 12 bestemmingen in de VS: New York (JFK & EWR), Boston, Washington, Philadelphia, Hartford, Cleveland, Chicago, Seattle, San Francisco, Los Angeles, Orlando, Miami en Toronto, Canada. Minneapolis St. Paul, and Denver zijn twee nieuwe routes die respectievelijk worden gelanceerd op 27 april en 17 mei 2024.

Naadloos overstappen & US preclearance in Dublin

Mede door de geografische ligging is Dublin een ideale luchthaven om over te stappen naar Noord-Amerika. Met de bagage ingecheckt tot de eindbestemming kunnen passagiers naadloos overstappen via Terminal 2 naar de transatlantische doorvlucht. Met de Amerikaanse Preclearance (USCPB) faciliteit in Dublin doorlopen passagiers met bestemmingen in de VS tijdens de overstap de Amerikaanse immigratie- en douanecontrole. Aer Lingus passagiers kunnen zo bij aankomst in de VS de lange wachtrijen vermijden en meteen doorlopen naar de bagagehal.

Service on board Aer Lingus transatlantische vluchten

Economy class service biedt gratis maaltijden, softdrinks en een individueel inflight entertainment systeem met een ruime keuze aan films, TV series, games en muziek video’s. Elke stoel is voorzien van een stopcontact en Wi-Fi is tegen betaling beschikbaar.
Passagiers in de Business class hebben de beschikking over een fully lie-flat stoel (2 meter lang en 57 centimeter breed) voor een comfortabele nachtrust. Verder heeft de stoel veel handige opbergruimtes, is voorzien van ingebouwde stroom- en oplaadpunten en 90% van de stoelen heeft direct toegang tot het gangpad. Daarnaast biedt Aer Lingus Business class passagiers een exclusieve catering, uitgebreid aanbod aan in-flight entertainment via een 16″ HD scherm, gratis Wi-Fi en toegang tot de premium airport lounges.