Aer_Lingus_logo_rgb-1024x338

Vlieg met Aer Lingus via Dublin naar Noord Amerika

Aer Lingus biedt vluchten aan vanuit meer dan 60 steden in Europa naar Dublin met verbindingen naar 12 bestemmingen in de VS: New York (JFK & EWR), Boston, Washington, Hartford, Chicago, Philadelphia, San Francisco, Los Angeles, Seattle, Orlando, Miami en Toronto, Canada. Minneapolis St. Paul and Montreal zijn twee nieuwe routes die respectievelijk worden gelanceerd in 2019 en 2020.

Naadloos overstappen & US preclearance in Dublin

Mede door de geografische ligging is Dublin een ideale luchthaven om over te stappen naar Noord-Amerika. Met de bagage ingecheckt tot de eindbestemming kunnen passagiers naadloos overstappen via Terminal 2 naar de transatlantische doorvlucht. Met de Amerikaanse Preclearance (USCPB) faciliteit in Dublin doorlopen passagiers met bestemmingen in de VS tijdens de overstap de Amerikaanse immigratie- en douanecontrole . Aer Lingus passagiers kunnen zo bij aankomst in de VS de lange wachtrijen vermijden en meteen doorlopen naar de bagagehal.

Service on board Aer Lingus transatlantic flights

Economy class service biedt gratis maaltijden, softdrinks en een individueel inflight entertainment systeem met een ruime keuze aan films, TV series, games en muziek video’s. Elke stoel is voorzien van een stopcontact en Wi-Fi is tegen betaling beschikbaar.
Aer Lingus passagiers in de Business class hebben de beschikking over een fully lie-flat stoel (2 meter lang en 57 centimeter breed) voor een comfortabele nachtrust. Verder heeft de stoel veel handige opbergruimtes, is voorzien van ingebouwde stroom- en oplaadpunten en 90% van de stoelen heeft direct toegang tot het gangpad. Daarnaast biedt Aer Lingus Business class passagiers een exclusieve catering, uitgebreid aanbod aan in-flight entertainment via een 16″ HD scherm, gratis Wi-Fi en toegang tot de premium airport lounges.
Introductie van AerSpace.

AerSpace is een nieuwe premium short-haul product van Aer Lingus, ontworpen zodat de passagier alle ruimte heeft omdat de middelste stoel altijd vrij is. AerSpace is beschikbaar op korte vluchten van/naar Ierland en voor connecting Business Class passagiers naar Noord-Amerika.

Inbegrepen is 20 kg ruimbagage, toegang to lounges, fast track bij de veiligheidscontrole, voorrang bij het instappen, gereserveerde ruimte voor handbagage en hapje en drankje. Voor reserveringen via de GDS wordt automatisch een AerSpace stoel toegewezen bij het inchecken.

Aerspace is te reserveren voor vluchten vanaf 1 september 2019.